Munster din Ulm din Ulm, obiective turistice Ulm

Munster din Ulm

Obiectiv turistic din Ulm

Este cea mai mare biserica din Germania de Sud, a ramas neatinsa de bombardamentele din timpul razboiului. Aceasta se afla deasupra multimii de frontoane medievale din vechiul Ulm, care se vad cu mult inainte sa ajungeti in suburbiile urate ce intra peste zona cu campuri din Swabia.

Unicul sau turn din filigran ii provoaca pe cei cu conditie fizica buna sa urce 163 de metri pe cele 768 de trepte ale unei scari de piatra ametitoare in spirala spre un punct de observatie spectaculos de sub clopotnita.

In zilele senine, cea mai inalta turla din lume va va recompensa cu vederi spre Alpii elvetieni si bavarezi ce se afla la 160 km spre sud. Munster a fost inceputa in perioada gotica tarzie (1377), iar constructia s-a intins pe cinci secole, fiind terminata in vremea neogotica de la sfarsitul secolului al XIX-lea.

Contine cateva valori de marca, inclusiv locuri pentru cor in stil gotic tarziu si un altar in stil renascentist. SFAT Puternica orga poate fi auzita in recitaluri speciale in fiecare duminica la 11:15 din ziua de Paste pana in noiembrie.

 
Bilete de avion spre Ulm:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Munster din Ulm:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne