Obiective turistice Ulm, Germania
Home Orase Obiective turistice Ulm, Germania

Obiective turistice Ulm, Germania

 

Situal la 60 km vest de Augsburg. Ulm nu este considerat un oras pe traseul Drumului Romantic, dar merita cu siguranta sa fie vizitat, chiar si pentru un singur motiv: impozanta Munster, care are cea mai inalta turla de biserica din lume (163 metri). Pentru a ajunge la Ulm din Donauworth, mergeti pe soseaua B-16 spre vest, unde se face legatura cu B-28.

Alternativ, din Augsburg, imbarcati-va intr-unui din trenurile foarte rapide ICE (Intercity Express) care merg spre Ulm in fiecare ora, calatoria durand 40 de minute.

Ulm s-a dezvoltat ca targ medieval datorita locatiei sale pe Dunare. Astazi faptul ca vechiul oras se afla atat de aproape de fluviu sporeste farmecul orasului Ulm.

In cartierele de pescari si pielari, aleile cu piatra cubica si podurile de lemn peste Blau (un mic afluent al Dunarii) sunt extrem de pitoresti.

Atractii turistice Ulm

Tag: Obiective turistice Ulm, Atractii turistice Ulm, De vizitat in Ulm, Ce vizitam in Ulm, Top atractii turistice Ulm, Top obiective turistice Ulm, Ghid turistic Ulm.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne