Obiective turistice Valencia, Spania
Home Orase Obiective turistice Valencia, Spania

Obiective turistice Valencia, Spania

 

Valencia este al 3-lea oras ca marime al Spaniei, Valencia nu este ademenitoare la prima vedere, dar climatul insorit, restaurantele excelente, viata de noapte agitata si schimbarile aduse de organizarea Cupei Americii in 2007 si 2009 fac din el un oras dinamic.

Bulevardele largi, magazinele deosebite si palmierii te conduc spre zona recent amenajata de pe tarm. Dupa apusul soarelui monumentele din Valencia sunt iluminate creand o atmosfera speciala.

Regiunea Valencia, supranumita regatul portocalelor si regina orientului, are o coasta zimtata, cu dealuri si "huerta" in interior, campii despre care se spune ca ar avea cel mai fertil pamant din Europa.

Contrar asteptarilor, regiunea nu se remarca prin nimic in ceea ce priveste peisajul. Agricultura este mai degraba moderna decat traditionala si se practica intensiv; poti admira nesfarsitele livezi de portocali, piersici si lamai la nesfarsit, iar lanurile de orez se intind pana in departare.

Orezul iti va fi servit sub diferite forme: paella se intalneste peste tot in Valencia.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

Atractii turistice Valencia

Tag: Obiective turistice Valencia, Atractii turistice Valencia, De vizitat in Valencia, Ce vizitam in Valencia, Top atractii turistice Valencia, Top obiective turistice Valencia, Ghid turistic Valencia.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne