Muzeul oriental din Valladolid, obiective turistice Valladolid

Muzeul oriental, Valladolid

Obiective turistice Valladolid

Este gazduit intr-un seminar augustinian neoclasic si reprezinta un excelent antidot la excesul de arta religioasa castiliana. Aici este expusa o nepretuita colectie de figuri de fildes, alaturi de piese apartinand triburilor din Filipine si arta decorativa chineza.

Cladirea a fost inaugurata in 1980, de Majestatile Sale Regele Juan Carlos si Regina Sofia, insa radacinile muzeului sunt mult mai indepartate. Acesta a fost fondat ca urmare a angajamentului luat pe termen lung de reprezentantii Ordinului Sfantului Augustin. Incepand cu anul 1565, peste 3.000 de misionari si-au dedicat viata muncii lor culturale, sociale si umanitare.

Muzeul se afla in fostul Colegiu Regal al Parintilor Augustini, numit si "The Filipinos", dupa ce mai mult de 2.000 de misionari au plecat spre Filipine si China. Lucrarile de constructie au inceput in 1759, iar cladirea a fost proiectata de arhitectul Ventura Rodriguez.

Muzeul detine cea mai mare colectie de obiecte orientale din Spania.

Site oficial Muzeul oriental:
Valladolid
Bilete de avion spre Valladolid:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul oriental:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne