Palatul Ordinului de Malta din Valletta, obiectiv turistic Valletta - TravelEuropa.ro
  Orase Obiective turistice Valletta Palatul Ordinului de Malta

Palatul Ordinului de Malta

Obiectiv turistic Valletta

La Valletta nu duce lipsa de cladiri monumentale, insa pentru localnici acesta este supranumit simplu il-Palazz - Palatul. In prezent acesta gazduieste biroul presedintiei si reuniunile Parlamentului maltez. Imobilul a fost initial o structura simpla din lemn, inconjurata de un zid de piatra.

Ordinul Maltez l-a achizitionat in 1571, aducandu-i multiple imbunatatiri de-a lungul mai multor generatii. Cladirea actuala prezinta stilul arhitectului sau maltez, Girolamo Cassar, caracterizat prin sobrietate si grandoare.

Palatul Ordinului de Malta - Palatul Marilor Maestri cuprinde doua curti interioare, cea mai mare dintre acestea fiind numita dupa statuia zeului Neptun, care se afla in centrul sau. Cea mai mica dintre curti poarta numele printului Alfred, unul dintre fiii reginei Victoria, insa este celebra mai curand pentru ceasul Pinto, realizat cel mai probabil in 1745 de catre ceasornicarul maltez Gaetano Vella. Orologiul are patru cadrane, care indica, in afara de ora, ziua, luna si fazele lunii. In cladire se mai afla doua galerii ce contin o impresionanta colectie de armuri, din diverse epoci.

Bilete de avion spre Valletta:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Palatul Ordinului de Malta:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Valletta:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne