San Marco Bell Tower din Venetia, obiective turistice Venetia

San Marco Bell Tower, Venetia

Obiective turistice Venetia

A fost construit in secolul al 9-lea. Acesta a fost initial folosit ca un turn de observare si ca un far. A fost reconstruit in anul 1100 si a fost apoi completat in secolul al 16-lea sub indrumarea arhitectului Bon.

A fost reconstruit in stil renascentist, mentinand in acelasi timp structura originala. In 1902, clopotnita a cazut jos, dar din fericire nu au existat consecinte tragice. Venetia a decis sa-l reconstruiasca, "asa cum a fost si unde a fost", iar 10 ani mai tarziu noua clopotnita, o copie exacta a originalului, a fost gata: turnul este patrat si construit din caramida.

Acesta are 12 metri latime si 98.6 metri inaltime iar sus este inchis in forma de piramida. Pe partea de sus exista un inger de aur de aproximativ 2 metri inaltime.

Turnul clopotnita a jucat un rol esential in viata politica si sociala a orasului. Clopotele au fost trase pentru a informa locuitorii orasului de toate principalele evenimente organizate in Venetia.

Bilete de avion spre Venetia:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa San Marco Bell Tower:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne