Obiective turistice Victoria Gasteiz, de vizitat in Victoria Gasteiz, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Victoria Gasteiz, Spania

Obiective turistice Victoria Gasteiz, Spania

 
Vacanta in Victoria Gasteiz?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Strazile partii vechi a orasului Gasteiz inconjoara catedrala, situata pe varful dealului. Pe povarnisurile pitoresti poti explora la nesfarsit tot felul de locuri.

Orasul a fost fortificat in 1181 de Sancho al III-lea, regele Navarrei, ca un punct de aparare impotriva Castiliei si a inflorit gratie pozitionarii la intretaierea unor drumuri comerciale.

Gasteiz este numele basc al capitalei regiunii Euskadi

 

De vizitat in Victoria Gasteiz

Victoria Gasteiz obiective turistice, Ce poti vizita in Victoria Gasteiz, Top obiective Victoria Gasteiz, Top atractii Victoria Gasteiz, Victoria Gasteiz locuri de vizitat, Locuri de vizitat Victoria Gasteiz, Locuri de vizitat in Victoria Gasteiz, Victoria Gasteiz atractii turistice, Victoria Gasteiz de vizitat, De vizitat in Victoria Gasteiz, Ce vizitam in Victoria Gasteiz, Top atractii turistice Victoria Gasteiz, Top obiective turistice Victoria Gasteiz, Victoria Gasteiz ghid turistic, Calatorii in Victoria Gasteiz.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne