Obiective turistice Vila Real, de vizitat in Vila Real, Portugalia
Home / Orase / Obiective turistice Vila Real, Portugalia

Obiective turistice Vila Real, Portugalia

 
 

Cuibarindu-se la poalele lui Serra Do Marao, Vila Real este, in mod clar, un oras modern in timp ce adaposteste un centru istoric relaxant. Mare parte din faima sa se datoreaza renumitei cladiri Casa de Mateus, care este asezata in splendoarea inverzita din afara orasului.

Prezenta unei universitati in Vila Real (care inseamna Oras Regal), capitala regiunii Tras-os-Montes, creeaza o atmosfera tinereasca si plina de viata in ceea ce, altminteri, este un oras semiindustrializat, cu 25.000 de locuitori, care a intors spatele trecutului sau aristocratic.

Este facut sandvici intre frumoasele lanturi deluroase Alvao (la nord) si Marao (la sud-vest) pe Corgo, un afluent al Douroului, iar regiunea mai salbatica a Tras-os-Montes se dezvaluie catre est. Aceasta locatie strategica face din Vila o oprire evidenta inainte sau dupa turul de la Casa de Mateus, aflata la 3,2 km spre est.

In centru, restaurantele si magazinele se aliniaza pe strazile pietonale aranjate in caroiaj, de la est de bulevardul principal, Avenida Carvallho Araujo. Vanatorii de suvenire vor gasi vase de lut negru din Bisalhaes si produse de lana de pe dealurile Alvao si Marao.

 
Vizitezi Vila Real?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Vila Real

Vacanta in Vila Real cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Vila Real:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Vila Real:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Vila Real obiective turistice, Ce poti vizita in Vila Real, Top obiective Vila Real, Top atractii Vila Real, Vila Real locuri de vizitat, Locuri de vizitat Vila Real, Locuri de vizitat in Vila Real, Vila Real atractii turistice, Vila Real de vizitat, De vizitat in Vila Real, Ce vizitam in Vila Real, Top atractii turistice Vila Real, Top obiective turistice Vila Real, Vila Real ghid turistic, Calatorii in Vila Real.