Obiective turistice Vila Real, Portugalia
Home Orase Obiective turistice Vila Real, Portugalia

Obiective turistice Vila Real, Portugalia

 

Cuibarindu-se la poalele lui Serra Do Marao, Vila Real este, in mod clar, un oras modern in timp ce adaposteste un centru istoric relaxant. Mare parte din faima sa se datoreaza renumitei cladiri Casa de Mateus, care este asezata in splendoarea inverzita din afara orasului.

Prezenta unei universitati in Vila Real (care inseamna Oras Regal), capitala regiunii Tras-os-Montes, creeaza o atmosfera tinereasca si plina de viata in ceea ce, altminteri, este un oras semiindustrializat, cu 25.000 de locuitori, care a intors spatele trecutului sau aristocratic.

Este facut sandvici intre frumoasele lanturi deluroase Alvao (la nord) si Marao (la sud-vest) pe Corgo, un afluent al Douroului, iar regiunea mai salbatica a Tras-os-Montes se dezvaluie catre est. Aceasta locatie strategica face din Vila o oprire evidenta inainte sau dupa turul de la Casa de Mateus, aflata la 3,2 km spre est.

In centru, restaurantele si magazinele se aliniaza pe strazile pietonale aranjate in caroiaj, de la est de bulevardul principal, Avenida Carvallho Araujo. Vanatorii de suvenire vor gasi vase de lut negru din Bisalhaes si produse de lana de pe dealurile Alvao si Marao.

Atractii turistice Vila Real

Tag: Obiective turistice Vila Real, Atractii turistice Vila Real, De vizitat in Vila Real, Ce vizitam in Vila Real, Top atractii turistice Vila Real, Top obiective turistice Vila Real, Ghid turistic Vila Real.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne