Borba din Vila Vicosa, obiective turistice Vila Vicosa

Borba

Obiectiv turistic din Vila Vicosa

Importanta Borbei este mult mai prozaica. Odata ce ai vazut piata principala destul de extravaganta, Praca da Republica, dominata de o uriasa fantana din marmura si supravegheata de o primarie modesta, indreapta-te spre turnurile castelului.

In partea opusa lor, o strada pavata duce in susul dealului, la Biserica Sao Bartolomeu din secolul al XVI-lea, in jurul careia o mana de magazine bune cu antichitati si obiecte la mana a doua isi varsa produsele afara.

Dupa ce ai vazut ce e mai bun in palatul din VilaVicosa, este distractiv sa cauti in mod viguros printre obiectele de calitate mai slaba, cu toate ca majoritatea preturilor ar trebui privite cu multa precautie.

Mult mai savuros, in mod distinctiv, vinul Borbei este acum unul dintre cele mai bune din Portugalia: pentru o ambianta completa, gusta-l in timpul festivalului care are loc in fiecare noiembrie.

 
Bilete de avion spre Vila Vicosa:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Borba:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne