Obiective turistice Vila Vicosa, Portugalia
Home Orase Obiective turistice Vila Vicosa, Portugalia

Obiective turistice Vila Vicosa, Portugalia

Vila Vicosa si Borba sunt unite de spiritul marmurei, insa dincolo de aceasta ele difera foarte mult. Vila Vicosa este un oras cu un palat si un castel, in timp ce Borba, la doar cativa kilometri distanta, este un loc mult mai voios - poate are ceva de-a face cu vinul rosu robust pe care il produce.

Celebrul paiat regal al Vilei Vicosa ar putea rivaliza cu Versailles-ul, cu toate ca la o scara miniportugheza. Cu toate acestea, restul orasului detine putine atractii, afara de un muzeu din interiorul vecinatatii castelului si de o eleganta strada dubla oficiala, incadrata de portocali, care urca pana la o biserica.

Ceea ce impartaseste Vila Vicosa cu Borba este abundenta de marmura; cei 4 kilometri dintre cele doua orase reprezinta o intindere neintrerupta de cariere.

In Borba, cadrele usilor, lambriurile si treptele din fala chiar si ale celor mai umile locuinte sunt facute din marmura alba, cu vinisoare subtile, in timp ce Vila Vicosa se mandreste cu mai mult de 20 de biserici imbracate in marmura.

Atractii turistice Vila Vicosa

Tag: Obiective turistice Vila Vicosa, Atractii turistice Vila Vicosa, De vizitat in Vila Vicosa, Ce vizitam in Vila Vicosa, Top atractii turistice Vila Vicosa, Top obiective turistice Vila Vicosa, Ghid turistic Vila Vicosa.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne