Obiective turistice Viseu, de vizitat in Viseu, Portugalia
Home / Orase / Obiective turistice Viseu, Portugalia

Obiective turistice Viseu, Portugalia

 
 

Viseu este un oras mic ce lasa o impresie estetica de neuitat. El se intinde in centrul zonei de producere a vinului Dao si al acelei intinderi a Portugaliei de nord unde predomina granitul, vizibil in numeroasele dolmene, biserici si fortarete ale regiunii rurale periferice.

Vechiul cartier al Viseului, compact si bine conservat, este o delectare prin care sa te plimbi: fiecare strada ofera ceva de interes arhitectural, iar magazinele cu obiecte mestesugaresti si cu alimente vand produse din Serra da Estrela. Principalele atractii ale Viseului se ingramadesc in jurul pietei catedralei, Largo da Se.

 
Vizitezi Viseu?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Viseu

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Viseu:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Viseu:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Viseu obiective turistice, Ce poti vizita in Viseu, Top obiective Viseu, Top atractii Viseu, Viseu locuri de vizitat, Locuri de vizitat Viseu, Locuri de vizitat in Viseu, Viseu atractii turistice, Viseu de vizitat, De vizitat in Viseu, Ce vizitam in Viseu, Top atractii turistice Viseu, Top obiective turistice Viseu, Viseu ghid turistic, Calatorii in Viseu.