Obiective turistice Viseu, de vizitat in Viseu, Portugalia
Home / Orase / Obiective turistice Viseu, Portugalia

Obiective turistice Viseu, Portugalia

 
Vacanta in Viseu?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Viseu este un oras mic ce lasa o impresie estetica de neuitat. El se intinde in centrul zonei de producere a vinului Dao si al acelei intinderi a Portugaliei de nord unde predomina granitul, vizibil in numeroasele dolmene, biserici si fortarete ale regiunii rurale periferice.

Vechiul cartier al Viseului, compact si bine conservat, este o delectare prin care sa te plimbi: fiecare strada ofera ceva de interes arhitectural, iar magazinele cu obiecte mestesugaresti si cu alimente vand produse din Serra da Estrela. Principalele atractii ale Viseului se ingramadesc in jurul pietei catedralei, Largo da Se.

 

De vizitat in Viseu

Viseu obiective turistice, Ce poti vizita in Viseu, Top obiective Viseu, Top atractii Viseu, Viseu locuri de vizitat, Locuri de vizitat Viseu, Locuri de vizitat in Viseu, Viseu atractii turistice, Viseu de vizitat, De vizitat in Viseu, Ce vizitam in Viseu, Top atractii turistice Viseu, Top obiective turistice Viseu, Viseu ghid turistic, Calatorii in Viseu.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne