Muzeul Principal Francon din Wurzburg, obiective turistice Wurzburg

Muzeul Principal Francon, Wurzburg

Obiective turistice Wurzburg
Vacanta in Wurzburg?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 56 € / 2 pers
  CAUTA HOTEL

Atractia principala este colectia remarcabila de arta din muzeul Mainfrankisches (Muzeul Principal Francon) care urmareste istoria bogata si variata a orasului.

Nu ratati galeria dedicata sculptorului nascut in Wurzburg, Tilman Riemenschneider, care a trait de la sfarsitul secolului al XV-lea pana la inceputul secolului al XVI-lea.

Mai sunt expuse, de asemenea, tablouri ale lui Tiepolo si ale lui Cranach cel Batran si colectii de vase de portelan, arme, jucarii antice si obiecte de arta din Grecia si Roma Antica.

Alte exponate includ prese de struguri enorme si exponate legate de istoria mestesugului francon in facerea vinului. Din aprilie pana in octombrie, puteti achizitiona bilete pentru tururile in fortareata pornind de la Scherenberg Tor la pretul de 2 euro.

Colectiile din Marienberg sunt atat de numeroase incat ocupa si un alt muzeu exceptional, care face parte din fortareata, Fiirstenbaumuseum (Muzeul Camerelor Printilor), care acopera 1200 de ani de istorie a Wtirzburgului. Exponatele includ si uimitoare exemple din arta aurarilor locali. Tururile combinate pentru muzeele Mainfrankisches si Fiirstenbau costa 5 euro.

Bilete de avion spre Wurzburg:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul Principal Francon:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne