Obiective turistice Xanthi, de vizitat in Xanthi, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Xanthi, Grecia

Obiective turistice Xanthi, Grecia

 
Vacanta in Xanthi?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Xanthi are un farmec incontestabil, care te va face sa iti doresti sa ramai aici mai mult decat pe durata unei vizite scurte.

Ai putea chiar sa te decizi sa te cazezi aici si sa faci excursii inprejur. Orasul are un aer oriental evident, la care se adauga energia tinereasca pe care i-o confera numarul mare de studenti ai Universitatii din Tracia, aflata aici.

Xanthi este un oras plin cu baruri, bistrouri si galerii. Cel mai animat loc este piata centrala, atragatoare si moderna, avand in centru fantani si de jur imprejur restaurante si cafenele.

 

De vizitat in Xanthi

Xanthi obiective turistice, Ce poti vizita in Xanthi, Top obiective Xanthi, Top atractii Xanthi, Xanthi locuri de vizitat, Locuri de vizitat Xanthi, Locuri de vizitat in Xanthi, Xanthi atractii turistice, Xanthi de vizitat, De vizitat in Xanthi, Ce vizitam in Xanthi, Top atractii turistice Xanthi, Top obiective turistice Xanthi, Xanthi ghid turistic, Calatorii in Xanthi.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne