Arhipelagul Zadar din Zadar, obiective turistice Zadar

Arhipelagul Zadar, Zadar

Obiective turistice Zadar
Vacanta in Zadar?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 56 € / 2 pers
  CAUTA HOTEL

Bratul de mare din fata Zadarului are aspectul unui lac: insule care se urmaresc, urme lasate de barci. De pe mal, o dunga de ciment neteda si imensa, micile insule sunt atat de aproape incat dau impresia ca pot fi atinse. Se simte dorinta de a pleca. Opriri pe terenuri joase, unde pomii fructiferi alterneaza cu vitele de vie si livezile de maslini, catune sarace, aer familiar.

Nu sunt insule destinate turismului, cu care au facut cunostinta abia in ultimii ani; in schimb, dintotdeauna gazduiesc resedinte estivale ale Zadarinilor, cu case simple ca cele care se zaresc pe minuscula si invecinata insula Osljak (0,5 km2), acoperita de pini care ajung pana pe malul din roca alba. Aceste mici insule nu par atragatoare in mod deosebit: natura luxurianta a insulelor din Nord este inlocuita de tufisuri dezordonate, joase, prafuite, in schimb se intalnesc locuri de inchiriere la preturi efectiv mult mai economice si garantia unor ape cristaline.

Bilete de avion spre Zadar:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Arhipelagul Zadar:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne