Obiective turistice Zamora, cele mai importante atractii din Zamora, Spania.
  Orase Obiective turistice Zamora, Spania

Obiective turistice Zamora

, Spania
Publicat la: 2014-01-27

Considerata uneori un muzeu viu de arta romanica, Zamora preceda perioada romanica. Istoria sa merge inapoi pana la celtii si romanii care ocupau aceasta colina strategica dominand raul Duero.

Orasul se afla pe un deal stancos din nord-vestul Spaniei, in apropiere de frontiera cu Portugalia si este traversat de raul Duero. Gazduieste aproximativ 20 de biserici romanice din secolele XII si XIII, diferite una de cealalta. Multe dintre acestea sunt inca in stare de functionare si datorita lor, Zamora a fost numit un "muzeu de arta romanica".

Situat in zona care a fost odata vechiul regat al Castiliei, Zamora este un teren dominat de lupte, castele si temple, o regiune acoperita de lacuri si strabatuta de rauri, in care turistii se pot bucura de istorie si traditii, dar si vinuri si branzeturi alese.

Exista o multime de obiective turistice in Zamora. Istoria a lasat o amprenta puternica aici si poate fi retraita prin micile biserici romanice, zidurile de piatra, cetatile si castele locale. In plus, sunt foarte multe locuri fermecatoare si in apropierea orasului, cum ar fi orasul Fermoselle, Benavente, la Hiniesta, Puebla de Sanabria si lacul uimitor Sanabria sau Toro - unde se produc vinuri spaniole delicioase.

Zamora, cunoscut si sub numele de "El Perdigon", reprezinta un mod diferit de a vizita Spania, departe de plajele insorite si nisipul auriu din orasele turistice aglomerate. Cu siguranta nu veti gasi acest oras in multe ghiduri turistice, insa merita intr-adevar sa fie vizitat.

Bilete de avion spre Zamora:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Zamora:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Zamora:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Zamora - Long: -5.747115, Lat: 41.503414

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Zamora, atractii turistice Zamora, de vizitat in Zamora, obiective Zamora, atractii Zamora, turism Zamora.