Restaurant Pescariei Dorobantilor, Bucuresti, restaurante din Europa.
Home Restaurante din Europa Pescariei Dorobantilor

Restaurant Pescariei Dorobantilor, Bucuresti

Pescariei Dorobantilor
Publicat la: 2015-12-07 de
tripadvisor
Star Star Star Star Star

Adresa: Tudor Stefan nr. 23

Ei, bine... hai sa nu exageram, nu tocmai pescareasca pentru ca, dupa cum stii, pescarii mai si exagereaza atunci cand isi rostesc povestile fermecate de la malul baltii. Dar ceea ce ai sa citesti in continuare nu este deloc o minciuna gogonata in stil pescaresc ci este punctul de plecare al aventurii tale culinare!

De iubesti pestele, aici este locul unde atmosfera calda si aromele de la malul marii iti vor rasfata toate simturile si iti vor satisface poftele culinare cele mai ascunse. Pentru ca, trebuie sa recunosti, nu oriunde poti savura cele mai delicioase preparate din peste, pregatite de catre bucatari destoinici dupa retetele pastrate intr-un retetar cu traditie din anul 1962.

Si unde mai pui ca papica delicioasa este servita intr-un mediu intim si prietenos, a carui simplitate te face sa te simti ca si cum ai servi o masa delicioasa pe malul marii alaturi de cei mai dragi prieteni.

Distractia si voia buna se intrevad la orizont de indata ce ai calcat pragul restaurantului Pescaria Dorobantilor. De ne vei calca pragul, vom sta la taifas cu tine pentru ca ne place ca atunci cand ne vizitezi sa te simti ca si cum ai fi oaspetele de onoare al acelor prieteni care iti gatesc cel mai bun peste, te rasfata cu prajituri delicioase si stiu exact cand sa iti incante simturile cu o bautura delicioasa