V & V

V & V

V & V
Publicat la: 2013-02-01 de

In iunie 2011 am fost Italia sa vizitez 2 dintre cele mai frumoase orase ale tarii. Mereu am visat sa vad Italia, impresionata de ce vedeam in filme, emisiuni, documentare si pot sa spun ca a fost peste asteptari. Vremea a fost superba, ceea ce a ajutat foarte mult in incursiunea mea de descoperire culturala.

Am inceput cu Verona, orasul celei mai faimoase povesti de dragoste, epicentrul iubirii etc. Un oras intim si dragut, linistit si fascinant in simplitatea sa. Am vizitat forumul din Verona si am dat nas in nas cu foarte multi romani, ceea ce era de asteptat, presupun. Dupa Verona a urmat Venetia.

Orasul face cinste celui care a zis ca e cel mai frumos loc din lume. Doar a reprezentat inspiratie pentru cam toate operele lui Shakespeare, si acum inteleg de ce. Stradute inguste, poduri dragute, terase cochete, lume relaxata, turisti MULTI, gondole, Piata San Marco...deja mi-e dor de Venetia.

In oras am ajuns cu masina, insa se poate ajunge foarte usor si cu avionul sau trenul, aeroportul Marco Polo si gara din Venetia, sunt alternative la fel de eficiente. De asemenea, va atasez poze. Enjoy!

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne