Vacanta mea de vis (so far)
Home / Impresii din vacanta / Vacanta mea de vis (so far)

Vacanta mea de vis (so far)

Vacanta mea de vis (so far)
Publicat la: 2013-02-01 de

Cred ca foarte putine activitati imi plac mai mult decat calatoritul. Cel mai mult ma fascineaza orasele pline de istorie, cultura si overall frumusetea locurilor.

Sunt foarte usor impresionabila si ma simt privilegiata atunci cand vizitez un loc unde nu am ocazia sa merg de doua ori in viata. Cel mai bun exemplu pe care il am este vacanta mea in Rodos, Grecia.

Poate o fi de vina si faptul ca a fost prima iesire a mea din tara sau primul contact cu Marea Mediterana, insa un lucru e sigur: Rodos este un loc incredibil.

Am ajuns foarte bine din Bucuresti cu escala Atena, foarte placuta calatoria cu Olimpic. Hotelul era la 100m de plaja, cu o priveliste la apa turcoaza care imi aducea aminte de filmul "Plaja" cu Leonardo DiCaprio.

Rodos city este micut, cu incarcatura istorica, cu centru vechi, mancare specifica si muzica saltareata. Insula per total este relativ micuta, noi am facut ocolul ei intr-o singura zi, cu masina, printre plajele vizitate a fost si cea unde Anthony Quinn a filmat faimosul dans din "Zorba Grecul". Va atasez si cateva poze ca sa va faceti o idee. Va pup!

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne