Muntele Pandokratoras din Corfu, obiective turistice Corfu.

Muntele Pandokratoras

Obiective turistice Corfu
VelTravel

Cele mai frumoase golfuri din Corfu, printre care Agni, Agios si Kerasia, sunt locuri minunate in care sa te delectezi cu un pranz pescaresc, totul pe fundalul maretului Munte Pandokratoras. Muntele se ridica atat de abrupt incat varful sau inalt de 906 m se afla la doar 3 km departare de coasta. Cea mai mare parte a muntelui se potriveste perfect cu traducerea numelui sau: Atotputernicul.

Vizibil aproape de peste tot, acesta domina nordul insulei. Daca nu te deranjeaza ceva denivelari catre sfarsitul drumului, poti merge cu masina pana in varful Muntelui Pandokratoras, dar cea mai buna abordare este sa pornesti pe jos, din satul Perithia Veche. Muntele este strabatut de poteci in toate directiile, inclusiv de Traseul Corfu, care parcurge intreaga lungime a insulei.

Florile sunt absolut spectaculoase, mai ales primavara. In varf te asteapta o manastire mica si o priveliste aparent nesfarsita asupra insulei, pana peste mare, catre indepartata Albanie.

 
VelTravel

Bilete de avion spre Corfu:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Muntele Pandokratoras:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Corfu:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
VelTravel
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne