Cazare ieftina Aegina, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Aegina

Cazare in Aegina

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Aegina si nu numai.
 

Angela Hotel Cazare ieftina Aegina

Hotelul Angela este o proprietate de familie care oferã camere liniºtite, amplasate printre pini ºi grãdini amenajate în centrul localitãþii Agia Marina de pe insula Aegina. Acesta este la doar 100 de metri de plaja lungã, cu nisip.

Camerele hotelului Angela au balcon privat, cu vedere fantasticã la grãdini,
la munții din jur sau la mare. Toate camerele au aer condiþionat, frigider ºi TV. Zilnic este servit un bogat mic dejun tip bufet, cu delicatese locale de casã.

Oaspeþii vor gãsi o piscinã spaþioasã în aer liber, cu bar, la aproximativ 100 de metri de hotel. Veþi putea savura gustãri uºoare ºi bãuturi rãcoritoare în timp ce admiraþi vederea panoramicã la mare.

Hotelul Angela oferã servicii de... citeste mai mult

Ela Mesa Cazare ieftina Aegina

Hotelul Ela Mesa este un complex modern cu 2 piscine, o grãdinã frumoasã ºi vedere minunatã la mare, situat pe coasta de nord a Eginei, la 5 minute de centrul insulei.

Puteþi sã vã relaxaþi lângã piscinã savurând o bãuturã de la bar sau puteþi admira vederea la mare din balconul camerei dvs. De asemenea, hotelul Ela Mesa oferã Wi-Fi gratuit ºi parcare privatã gratuitã.

Hotelul Ela Mesa pune la dispoziþie un restaurant tradițional grecesc, unde pot fi organizate evenimente ºi sãrbãtori de orice fel, inclusiv nunþi, petreceri aniversare, botezuri, petreceri de varã. Restaurantul serveºte diverse delicatese, peºte ºi fructe de mare proaspete. Terasa de pe acoperiș este idealã pentru a vã relaxa cu un cocteil în timp ce admiraþi... citeste mai mult

Tag: Cazare Aegina, Hoteluri Aegina, Cazare ieftina Aegina, Oferte Aegina, Hotel Aegina, Camere de hotel Aegina, Apartamente in Aegina.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.