Cazare ieftina Arad, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Arad

Cazare in Arad

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Arad si nu numai.
 

Hotel Parc Arad Cazare ieftina Arad

Oaspetii au acces rapid de la hotel la restaurantele, cluburile si localurile de noapte ale orasului Arad. Locatia hotelului le va permite oaspetilor sa ajunga pe jos la numeroase obiective turistice. Distanta dintre hotel si aeroportul Aeroportul international Arad poate fi parcursa cu un autovehicul in mai putin de 10 minute. Membrii personalului va vor recomanda cu placere restaurante locale si alte atractii turistice.
citeste mai mult

Hotel President Arad Cazare ieftina Arad

Distanta dintre acest hotel la preturi accesibile si centrul orasului Arad poate fi parcursa cu masina in aproximativ 5 minute.

Hotel pune la dispozitia oaspetilor o piscina de exterior, terenuri de tenis si o sauna. Ofera de asemenea un birou pentru ȋnchiriere autovehicule. O sala de fitness la locatie este la dispozitia oaspetilor care doresc sa se mentina in forma.
citeste mai mult

Hotel Queen Arad Cazare ieftina Arad

Hotelul Hotel Queen Arad ofera parcare gratuita oaspetilor. Hotelul dispune de diverse facilitati printre care sali de sedinte, un seif si un serviciu de receptie deschis 24 de ore. Hotelul are o politica "pet-friendly", oferindu-le oaspetilor posibilitatea sa se cazeze insotiti de animalele lor de companie. Hotelul este localizat la o distanta de 10 minute de aeroportul Aeroportul international Arad. Calatorii pot profita de internetul gratuit disponibil pentru a pastra legatura cu familia pe durata sejurului.
citeste mai mult

VelTravel
Tag: Cazare Arad, Hoteluri Arad, Cazare ieftina Arad, Oferte Arad, Hotel Arad, Camere de hotel Arad, Apartamente in Arad.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.