Cazare ieftina Biarritz, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Biarritz

Cazare in Biarritz

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Biarritz si nu numai.
 

Le Grand Large Cazare ieftina Biarritz

Situat in centrul orasului Biarritz, la 200 de metri de vechiul port si la 400 de metri de plaja, acest hotel va ofera o piscina incalzita.

Apartamentele studio de la Le Grand Large sunt dotate cu baie privata moderna si o chicineta complet utilata. Toate studiourile au balcon cu vedere spre mare.

Le Grand Large are, de asemenea, un bar si un restaurant cu vedere panoramica peste Oceanul Atlantic. Aici sunteti invitati sa va bucurati de bucataria regionala. Hotelul are, de asemenea, un salon de relaxare si biblioteca.

Puteti merge la un tur organizat al Tarii Bascilor, lua lectii de yoga si de surfing, face rafting sau plimbari cu ATV-ul si vizita numeroase terenuri de golf.
citeste mai mult

Mercure Plaza Biarritz Centre Cazare ieftina Biarritz

Situat intr-o cladire art déco din anii 1930, acest hotel Mercure se afla in centrul orasului Biarritz, la doar 100 de metri de plaja. Hotelul ofera acces Wi-Fi gratuit. Camerele sunt spatioase si izolate fonic si au aer conditionat, TV prin cablu si birou. In plus, ele sunt deservite de un lift.

Mercure Plaza Biarritz Centre ofera un bufet zilnic de mic dejun. La cerere, micul dejun se poate servi in camera. Hotelul are si un bar, unde oaspetii se pot relaxa gustând un aperitiv. Pe lânga receptia cu program non-stop, Mercure Plaza are o parcare si ofera un serviciu de curatatorie. Aeroportul Biarritz Anglet este la 3,5 km distanta. citeste mai mult

VelTravel
Tag: Cazare Biarritz, Hoteluri Biarritz, Cazare ieftina Biarritz, Oferte Biarritz, Hotel Biarritz, Camere de hotel Biarritz, Apartamente in Biarritz.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.