Cazare ieftina Bruges, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Bruges

Cazare in Bruges

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Bruges si nu numai.
 

Hotel Aragon Cazare ieftina Bruges

Hotelul Aragon ofera camere si apartamente spatioase, aflandu-se in centrul orasului Bruges, la 100 de metri de Markt. Pune la dispozitie Wi-Fi gratuit in intregul hotel si un mic dejun generos, oferit gratuit.

Camerele au decoratiuni moderne, in culori calde, create din materiale englezesti. Acestea ofera TV cu ecran plat si baie cu articole de toaleta de lux, marca L'Occitane. Apartamentele au un salon, o bucatarie complet utilata si TV in fiecare dormitor.

Un mic dejun tip bufet cu o varietate de produse proaspete si mai multe feluri de paine este servit in lounge, unde oaspeþii au, de asemenea, la dispozitie, cafea si ceai gratuite intre orele 14:00 si 16:00. in apropierea Hotelului Aragon se gasesc o serie de restaurante.

Hotelul Aragon... citeste mai mult

Hotel Crowne Plaza Brugge Cazare ieftina Bruges

Situat in centrul istoric al orasului Bruges, Crowne Plaza Hotel Brugge pune la dispoziþie camere moderne si facilitati de agrement, la 220 de metri de Grote Markt. Hotelul ofera Wi-Fi gratuit, un restaurant si acces gratuit la o piscina interioara, o sauna si o zona de fitness.

Toate camerele de la Crowne Plaza Hotel Brugge au TV prin cablu, minibar si facilitaþi pentru prepararea de ceai si cafea. Baile private au cada sau dus. Unele camere beneficiaza de elemente de decor originale, precum grinzile de lemn.

in pivniþa Hotelului Brugge, oaspetii pot admira ruinele excavate ale bisericii celebre din secolul al XII-lea, Sint-Donaas, precum si ramasitele unui perete al orasului, vechi de 1000 de ani. PlazaCafé serveste micul dejun, pranzul si... citeste mai mult

Hotel Navarra Cazare ieftina Bruges

Hotelul Navarra se afla intr-un conac elegant din secolul al XVII-lea, la 3 minute de mers pe jos de Piata Centrala si Belfry din Bruges. Acesta ofera acces gratuit la zona de spa, piscina interioara, sauna si sala de sport. Oaspetii pot inchiria masina de la hotel.

Camerele Hotelului Navarra au decor in culori calde si fereastra mare. Fiecare camera ofera Wi-Fi gratuit, un TV cu ecran plat si facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. Baia este dotata cu cada sau dus.

Hotelul serveste mic dejun tip bufet extins in fiecare dimineata. La cina, personalul poate recomanda restaurante aflate in zona din jur. Terasa fermecatoare, cu gradina, si barul de jazz ofera un cadru placut pentru a va relaxa si bucura de soare.

Gara din Bruges este la 1,7... citeste mai mult

Tag: Cazare Bruges, Hoteluri Bruges, Cazare ieftina Bruges, Oferte Bruges, Hotel Bruges, Camere de hotel Bruges, Apartamente in Bruges.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.