Cazare ieftina Bruxelles, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Bruxelles

Cauta cazare in Bruxelles

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Bruxelles si nu numai.
 
Booking.com
 

The Hotel Brussels Cazare ieftina Bruxelles

Situat intr-una dintre cele mai inalte cladiri din Bruxelles, acest hotel de 4 stele ofera camere spatioase, cu ferestre mari si vedere panoramica la oras. Statia de metrou Louise se afla la 200 de metri si asigura conexiune cu centrul orasului.

Bulevardul Louise, cunoscut pentru magazinele tip boutique, este la 300 de metri de hotelul Bruxelles. Muzeul Magritte este la 700 de metri, iar Grand Place este la 15 minute de mers pe jos.

Camerele elegante ale hotelului Bruxelles sunt dotate cu acces gratuit la internet Wi-Fi si centru media. Toate au minibar gratuit si TV cu ecran plat mare.

Oaspetii se pot antrena in sala de fitness moderna, prevazuta cu echipamente cardiovasculare si greutati libere. De asemenea, se pot relaxa intr-o sauna.... citeste mai mult

Bedford Hotel & Congress Centre Cazare ieftina Bruxelles

Hotelul Bedford este amplasat in inima centrului istoric al orasului Bruxelles, la doar 450 de metri de Grand Place. Include un hol cu acces gratuit la internet Wi-Fi si serveste in fiecare dimineata un mic dejun american tip bufet.

Toate camerele hotelului Bedford au TV prin satelit si baie din marmura cu cada. Sunt amenajate in stil modern si ofera o zona de relaxare si podea cu parchet.

Restaurantul Magellan serveste bufete internationale si cine à la carte. De asemenea, oaspetii au la dispozitie o serie de baruri locale si restaurante internationale in zona din jurul hotelului Bedford.

Manneken Pis si statia de metrou Anneessens se afla la doar 200 de metri. Gara Bruxelles Midi, cu conexiuni Eurostar si Thalys, este la 15 minute... citeste mai mult

Theater Hotel Cazare ieftina Bruxelles

Acest hotel de tip boutique este situat în Cartierul Teatrelor din Bruxelles si ofera camere moderne de tip buget cu Wi-Fi gratuit. Hotelul se afla la 10 metri de statia de metrou Yser. Oaspetii se pot relaxa în gradina, care ofera o terasa intima.

Camerele de design de la Theater Hotel beneficiaza de TV cu ecran plat cu peste 80 de canale, baie de lux si un dulap mare. Ele ofera de asemenea o baie moderna.

De la Hotelul Theater se ajunge cu usurinta la Gara de Nord din Bruxelles si la o varietate de restaurante, aflate la 5 minute de mers pe jos. Grand Place si zona comerciala Rue Neuve se afla la 15 minute de mers pe jos.
citeste mai mult

Tag: Cazare Bruxelles, Hoteluri Bruxelles, Cazare ieftina Bruxelles, Oferte Bruxelles, Hotel Bruxelles, Camere de hotel Bruxelles, Apartamente in Bruxelles.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.