Cazare ieftina Capul Kaliakra, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Capul Kaliakra

Cauta cazare in Capul Kaliakra

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Capul Kaliakra si nu numai.
 
Booking.com
 

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort Cazare ieftina Capul Kaliakra

Un complex nou construit, cu o plajã privatã la Marea Neagrã, Thracian Cliffs, oferã spaþii de cazare Deluxe adiacente faþã de un teren de golf cu 18 gãuri. Acesta dispune de un centru spa extins ºi o piscinã infinitã în aer liber.

Cu ieºire spre balcoane private, cu vederi panoramice la mare, apartamentele de la Thracian Cliffs Golf Resort & Spa sunt dotate cu bucãtãrii funcþionale, zone de living spaþioase ºi dormitoare separate.

Restaurantul principal din cadrul complexului Marina Village serveºte un meniu divers cu preparate bulgãreºti ºi provensale ºi sunt disponibile ºi opþiuni la pachet pentru picnic de la Deli. La Bendida Beach, o braserie în stil marocan oferã preparate la grãtar pe pietre vulcanice.

Activitãþile... citeste mai mult

Central Park Guest Rooms Cazare ieftina Capul Kaliakra

Central Park Guest Rooms se aflã în parcul din centrul oraºului Kavarna ºi oferã camere cu aer condiþionat, precum ºi un restaurant cu un bar ºi o terasã de varã. Oaspeþii beneficiazã gratuit de acces Wi-Fi în toate zonele ºi parcare privatã la unitatea de cazare.

Toate camerele au balcon. De asemenea, fiecare unitate de cazare are TV prin cablu ºi baie privatã. Unele oferã vedere la parc.

Restaurantul din incintã serveºte un meniu à la carte cu preparate bulgãreºti ºi internaþionale. Alte facilitãþi de la unitatea de cazare includ un teren de joacã pentru copii, precum ºi închiriere de biciclete ºi de maºini. La cerere se pot organiza excursii de canotaj.

Central Park Guest Rooms se aflã la 2,5 km de plajã ºi la 7... citeste mai mult

Hotelul Royal Cove Cazare ieftina Capul Kaliakra

Se afla in Kavarna, la doar 70 de metri de plaja. Veti gasi aici o piscina in aer liber, un restaurant si un centru de fitness. Toate apartamentele de aici au balcon si vedere la mare.

In toate apartamentele exista acces Wi-Fi gratuit si aer conditionat ca dotari standard. Fiecare apartament are o camera de zi cu o bucatarie in plan deschis. In toate apartamentele se ofera TV prin satelit, plase impotriva tantarilor si articole de toaleta.

Restaurantul a la carte serveste preparate bulgaresti si internationale. Exista, de asemenea, o terasa placuta la piscina, cu canapele confortabile. Se ofera bufet de mic dejun si exista room service non-stop.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Capul Kaliakra, Hoteluri Capul Kaliakra, Cazare ieftina Capul Kaliakra, Oferte Capul Kaliakra, Hotel Capul Kaliakra, Camere de hotel Capul Kaliakra, Apartamente in Capul Kaliakra.