Cazare ieftina Carcassonne, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Carcassonne

Cauta cazare in Carcassonne

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Carcassonne si nu numai.
 
Booking.com
 

Cazare ieftina Carcassonne

Amplasat la doar o scurtã plimbare de cartierul medieval din Carcassonne, acest hotel Mercure oferã o piscinã în aer liber în timpul verii ºi vederi frumoase ale zidurilor oraºului.

Mercure Carcassonne Porte De La Cite are camere cu aer condiþionat, bãi private moderne ºi acces la internet Wi-Fi. Aceste camere confortabile sunt decorate în tonuri pastelate ºi au vedere la grãdinã sau la Montagne Noire.

Restaurantul hotelului, Le Vicomté, serveºte specialitãþi mediteraneene la prânz ºi cinã. Mesele sunt însoþite de o selecþie de vinuri fine. Oaspeþii se pot relaxa, de asemenea, la bar, lângã ºemineu.

Alte servicii notabile includ room service, parcare gratuitã, o grãdinã ºi 3 sãli de... citeste mai mult

BEST WESTERN Le Donjon Cazare ieftina Carcassonne

Amplasat in inima orasului medieval Carcassonne, este inconjurat de zidurile vechi ale orasului. Hotelul ofera un restaurant, un bar si camere, prevazute cu aer conditionat. Hotelul Best Western le Donjon este impartit in 3 cladiri si ofera privelisti ale cetatii si ale gradinii hotelului. Camerele sunt decorate individual si imbina caracteristicile originale cu dotarile moderne, printre care televizoare cu ecran plat si conexiuni de internet Wi-Fi.

In fiecare dimineata, hotelul serveste un mic dejun tip bufet. Restaurantul hotelului Le Donjon ofera preparate traditionale din bucataria franceza. In plus, aveti la dispozitie un bar specializat in cocktailuri, unde va puteti relaxa pe parcursul serii.
citeste mai mult

Tag: Cazare Carcassonne, Hoteluri Carcassonne, Cazare ieftina Carcassonne, Oferte Carcassonne, Hotel Carcassonne, Camere de hotel Carcassonne, Apartamente in Carcassonne.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.