Cazare ieftina Cefalu, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Cefalu

Cauta cazare in Cefalu

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Cefalu si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Kalura Cazare ieftina Cefalu

Hotelul Kalura are vedere panoramicã la golful Caldura ºi Rocca din Cefalù ºi asigurã acces direct la o plajã privatã ºi o platformã de pe care se poate înota. Oferã o piscinã cu trambulinã, un teren de tenis ºi o ºcoalã de scufundãri.

Camerele în stil mediteranean ale hotelului Kalura sunt dotate cu aer condiþionat, TV prin satelit, seif ºi minibar. Toate au balcon, iar cele mai multe au vedere la mare.

Puteþi savura micul dejun în timp ce admiraþi coasta sicilianã. Restaurantul oferã specialitãþi locale, precum ºi o listã cu peste 80 de vinuri siciliene.

Primãvara ºi toamna se organizeazã drumeþii ºi tururi cu bicicleta, în timp ce din martie pânã în noiembrie sunt disponibile clase de yoga, artã... citeste mai mult

Hotel Tourist Cefalu Cazare ieftina Cefalu

Distanta dintre acest hotel la preturi accesibile si centrul orasului Cefalù poate fi parcursa cu un automobil in numai 5 minute. Oaspetii vor aprecia intimitatea si linistea plajei private a hotelului.

Acest hotel dispune de o sala de conferinte, un serviciu de naveta spre/dinspre oras si o piscina de exterior. Printre dotarile disponibile se numara babysitting / servicii pentru copii, o curatatorie chimica si sali de sedinte. Conexiune la internet este la dispozitia oaspetilor pe intreaga durata a sejurului. Oaspetii pot profita de serviciul de naveta spre/dinspre aeroport si de serviciile agentiei de bilete.

Camerele de la Hotel Tourist Cefalu pun la dispozitie un seif, articole de toaleta din partea casei si un televizor. Camerele dispun de un... citeste mai mult

Tag: Cazare Cefalu, Hoteluri Cefalu, Cazare ieftina Cefalu, Oferte Cefalu, Hotel Cefalu, Camere de hotel Cefalu, Apartamente in Cefalu.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.