Cazare ieftina Colmar, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Colmar

Cauta cazare in Colmar

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Colmar si nu numai.
 
Booking.com
 

Hôtel Berceau Du Vigneron Cazare ieftina Colmar

Situat in inima Alsaciei viticole, la 7 km vest de orasul Colmar, Berceau Du Vigneron are camere prevazute cu baie proprie, iar unele dintre ele cu televizor.

Relaxati-va in barul hotelului cu un ziar gratuit, beneficiind, de asemenea, de acces gratuit la internet Wi-Fi in intregul hotel.

Berceau du Vigneron se afla aproape de podgoriile locale, unde puteti gusta vinurile din regiune. Hotelul este la numai 15 minute de centrul orasului Colmar si de Aeroportul Colmar-Houssen.
citeste mai mult

Le Colombier Cazare ieftina Colmar

Hotelul Le Colombier este situat in cartierul Mica Venetie din centrul orasului Colmar. Ofera camere si suite elegante cu televizor cu ecran plat si baie privata.

Camerele de la Le Colombier au un design tip mansarda si mobilier modern. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat si are vedere la oras.

Hotelul Le Colombier ofera zilnic un mic dejun tip bufet si o receptie deschisa nonstop. Oaspetii se pot relaxa in bar sau in gradina.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Colmar, Hoteluri Colmar, Cazare ieftina Colmar, Oferte Colmar, Hotel Colmar, Camere de hotel Colmar, Apartamente in Colmar.