Cazare ieftina Cortona, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Cortona

Cauta cazare in Cortona

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Cortona si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Italia Cazare ieftina Cortona

Hotelul Italia este amplasat într-un conac datând din secolul al XIII-lea, în inima localitãþii Cortona și oferã o terasã pe acoperiº cu vedere panoramicã la Val di Chiana ºi Lacul Trasimeno.

În timpul micului dejun oaspeþii Hotelului Italia pot admira vederea uimitoare, din sala de mic dejun prevãzutã cu ferestre mari.

Camerele au aer condiþionat ºi televizor cu ecran cu plasmã și canale prin satelit. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit în toate camerele ºi zonele publice.

Personalul Hotelului Italia poate aranja transferuri la aeroporturile locale ºi alte destinaþii în jurul zonei Toscanei, la cerere ºi contra unui cost suplimentar.

Gara Camucia Cortona este la 3 km, în... citeste mai mult

San Michele Cazare ieftina Cortona

Hotelul San Michele ocupa una dintre cele mai vechi cladiri din Cortona, vechiul Palat Baldelli, situat strategic chiar in inima orasului.

Palatul Baldelli este un conac restaurat din secolul XV, care-si conserva inca trasaturile originale, fiind considerat de numeroase ghiduri un adevarat exemplu de splendoare arhitecturala a orasului Cortona.

Ministerul Italian al Artei a declarat cladirea care gazduieste Hotelul San Michele parte a Patrimoniului National. La doar 100 de metri de hotel veti gasi Centrul de conferinte Sant'Agostino.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Cortona, Hoteluri Cortona, Cazare ieftina Cortona, Oferte Cortona, Hotel Cortona, Camere de hotel Cortona, Apartamente in Cortona.