Cazare ieftina Costa del Sol, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Costa del Sol

Cauta cazare in Costa del Sol

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Costa del Sol si nu numai.
 
Booking.com
 

Don Curro Cazare ieftina Costa del Sol

 Situat la 5 minute de mers pe jos de Muzeul Picasso ºi de Catedrala Málaga, Don Curro reprezintã o bazã idealã pentru a vizita Malaga. Proprietatea oferã camere elegante, cu Wi-Fi gratuit ºi TV cu canale internaþionale.

Camerele cu aer condiþionat de la Don Cuoro oferã mobilier contemporan ºi sunt decorate în culori pastelate. Fiecare camerã are minibar ºi baie privatã cu uscãtor de pãr.

Printre facilitãþi se numãrã salã de bingo ºi zonã relaxantã de lounge, cu canapele. Restaurantul elegant serveºte preparate mediteraneene, iar oaspeþii se pot bucura, de asemenea, de o bãuturã la bar.

Personalul recepþiei cu program nonstop poate organiza vizite ºi excursii la plaja Malagueta ºi la Castelul Alcazaba aflate în... citeste mai mult

Molina Lario Cazare ieftina Costa del Sol

 Hotelul Molina Lario are o terasã cu piscinã pe acoperiº, cu vedere la Catedrala din Málaga. Camerele sunt dotate cu aer condiþionat, acces gratuit la internet Wi-Fi ºi CD player. Muzeul Picasso este la 700 de metri.

Faþada originalã din secolul al XIX-lea ascunde un interior modern. Toate camerele izolate fonic au sistem audio, iar unele includ un DVD player. De asemenea, existã un halat de baie, papuci ºi un CD gratuit pentru relaxare.

Hotelul Molina Lario are ºi o curte cu grãdinã unde vã puteþi bucura de muzicã live, precum ºi un mic teren de golf.

Localul Café de Bolsa serveºte gustãri ºi tapas. Existã un restaurant à la carte, iar pe perioada verii barul relaxant de la etajul 8 are vedere uimitoare la... citeste mai mult

Hotel MS Maestranza Málaga Cazare ieftina Costa del Sol

Este situat in centrul orasului Málaga, la doar 100 de metri de plaja Malagueta. Ofera o terasa si o cada cu hidromasaj pe acoperis, cu vedere panoramica la oras si camere cu Wi-Fi gratuit.

Hotelul este amplasat langa arena de coride si Gradinile Alameda. Alcazaba si Castelul Gibralfaro se afla, de asemenea, in apropiere. Centrul istoric al orasului si Muzeul Picasso sunt situate la 10 minute de mers pe jos.

Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la centrul spa al hotelului, care include o sauna, cada cu hidromasaj si baie turceasca. Servicii de masaj sunt, de asemenea, disponibile pentru o taxa suplimentara.
citeste mai mult

Tag: Cazare Costa del Sol, Hoteluri Costa del Sol, Cazare ieftina Costa del Sol, Oferte Costa del Sol, Hotel Costa del Sol, Camere de hotel Costa del Sol, Apartamente in Costa del Sol.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.