Cazare ieftina Durham, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Durham

Cazare in Durham

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Durham si nu numai.
 

Radisson Blu Hotel, Durham Cazare ieftina Durham

Aflat la doar 1,6 km de gara ºi centrul oraºului Durham, hotelul Radisson Blu Durham are vedere fantasticã la catedrala din Durham. Oferã camere elegante, acces gratuit la internet Wi-Fi, un restaurant, un bar ºi un club de sãnãtate modern.

Fiecare camerã spaþioasã este dotatã cu TV cu ecran plat cu programe prin satelit, seif pentru laptop ºi spaþiu de lucru mare. De asemenea, toate camerele au frigider, ceai ºi cafea din partea casei ºi baie privatã.

Clubul de sãnãtate PACE este prevãzut cu saunã, cadã spa, baie de aburi, salã de fitness ºi piscinã interioarã. Oaspeþii se pot relaxa ºi într-una din cele 5 camere de tratament Limehouse Spa.

Restaurantul Filini serveºte preparate din bucãtãria italianã modernã, iar barul elegant Filini... citeste mai mult

Mercure Newcastle George Washington Hotel Golf Spa Cazare ieftina Durham

Cu acces rutier foarte bun la Newcastle, Sunderland si Durham, acest hotel are facilitati excelente, inclusiv un restaurant, braserie, lounge bar, salon de înfrumusetare si un teren de golf cu 18 gauri pentru competitii.

Hotelul este ideal pentru toti, fiind excelent pentru un weekend intr-un loc unde exista ceva pentru toata lumea. Amatorii de cumparaturi se vor bucura de celebrul mall Metro Centre, in timp ce Northumbria ofera tarmuri pitoresti si atractii istorice.

Exista seri tematice vinerea, sambata si duminica. Sunt disponibile cateva sali de intalnire, putand gazdui 2 la 180 de delegati. Washington Suite, cu bar propriu, poate gazdui pana la 180 persoane (in stil de amfiteatru) si este ideala pentru prezentari audiovizuale. Suita este de... citeste mai mult

Tag: Cazare Durham, Hoteluri Durham, Cazare ieftina Durham, Oferte Durham, Hotel Durham, Camere de hotel Durham, Apartamente in Durham.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.