Cazare ieftina Frankfurt, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Frankfurt

Cauta cazare in Frankfurt

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Frankfurt si nu numai.
 
Booking.com
 

Steigenberger Frankfurter Hof Cazare ieftina Frankfurt

Acest hotel din secolul al XIX-lea se aflã la doar 5 minute de mers pe jos de centrul vechi ºi opera oraºului Frankfurt. Oferã un restaurant cu stele Michelin ºi un centru spa mare, care asigurã masaje ºi tratamente de înfrumuseþare.

Camerele elegante ale hotelului de 5 stele Steigenberger Frankfurter Hof au decor tradiþional ºi modern ºi sunt dotate cu TV prin satelit. Bãile private includ halate, articole de toaletã ºi uscãtor de pãr.

Centrul spa Urban al hotelului Frankfurter Hof oferã o baie turceascã ºi un frizer tradiþional. Oaspeþii au la dispoziþie diverse masaje sau se pot rãsfãþa cu un tratament de înfrumuseþare luxos.

Restaurantul Francais oferã mese premiate, în timp ce restaurantul Oscar's serveºte gustãri ºi... citeste mai mult

Colour Hotel Cazare ieftina Frankfurt

Se afla la o plimbare de doua minute de gara principala din Frankfurt si la o calatorie de cinci minute cu tramvaiul de zona comerciala din Frankfurt. Hotelul ofera Wi-Fi gratuit, un design modern si snack bar.

Este doar la o plimbare de 15 minute de centrul comercial din Frankfurt si de Casa Goethe. Aeroportul Frankfurt se afal si el la 15 minute de mers cu masina sau cu trenul.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Frankfurt, Hoteluri Frankfurt, Cazare ieftina Frankfurt, Oferte Frankfurt, Hotel Frankfurt, Camere de hotel Frankfurt, Apartamente in Frankfurt.