Cazare ieftina Heraklion, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Heraklion

Cauta cazare in Heraklion

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Heraklion si nu numai.
 
Booking.com
 

GDM Megaron Hotel Cazare ieftina Heraklion

Gãzduit într-o clãdire din 1920, cu vedere spre portul vechi din Heraklion, prestigiosul Hotel GDM Megaronde de 5 stele oferã preparate culinare fine, un club de sãnãtate ºi o piscinã pe acoperiº. Oaspeþii beneficiazã ºi de parcare gratuitã.

Camerele elegant mobilate au o baie de lux cu articole de toaletã. Multe oferã un balcon cu vedere spre portul veneþian ºi spre mare. Toate camerele au aer condiþionat ºi acces la internet de mare vitezã, TV prin satelit ºi un minibar.

Servind un mic dejun american tip bufet copios, cafeneaua este deschisã ºi pentru prânz ºi cinã. Restaurantul Bar Megaron 5th de la ultimul etaj oferã preparate din bucãtãria mediteraneanã ºi cretanã ºi priveliºti uimitoare spre port. Pe timpul verii se poate servi masa pe... citeste mai mult

Atrion Hotel Cazare ieftina Heraklion

La doar o scurta plimbare de portul venetian, in centrul orasului Heraklion, Atrion ofera spatii de cazare elegante cu acces gratuit la internet. Hotelul are un restaurant si se afla la cativa metri distanta de animata promenada din Heraklion.

Camerele si suitele de la Hotelul Atrion au aer conditionat si un balcon, iar unele dintre ele au vedere spre Marea Cretei. Fiecare unitate este dotata cu TV prin satelit, minibar si uscator de par si are casuta vocala.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Heraklion, Hoteluri Heraklion, Cazare ieftina Heraklion, Oferte Heraklion, Hotel Heraklion, Camere de hotel Heraklion, Apartamente in Heraklion.