Cazare ieftina Idra, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Idra

Cauta cazare in Idra

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Idra si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Miranda Cazare ieftina Idra

Construita in 1810, proprietatea Miranda, care era la origine conacul unui instarit capitan de vas, ilustreaza perfect stilul arhitectonic local. Se afla la 100 m de port si la 200 m de plaja principala din Hydra.

Camerele de la Miranda sunt amenajate intr-un stil unic, iar unele pastreaza tavanul istoric pictat manual de artisti venetieni. Toate includ aer conditionat si ofera vedere la gradina sau la mare. Printre facilitatile standard se numara acces Wi-Fi gratuit, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum si o zona de relaxare/sufragerie.

in gradina plina de flori si lamai a hotelului se serveste un mic dejun preparat in casa din ingrediente locale proaspete. in timpul zilei este disponibil room service, astfel incat oaspetii pot savura in... citeste mai mult

Hotel Hydroussa Cazare ieftina Idra

Situat la doar 100 de metri de portul din Idra, acest conac renovat ofera o ambianta linistita, curte fermecatoare si acces wireless gratuit la internet.

inconjurat de lamai minunati, Hotelul Hydroussa se afla in frumoasa Piata Votsi. Datorita arhitecturii sale unice, Hotelul Hydroussa a fost folosit drept platou de filmare pentru diferite productii hollywoodiene.

Fiecare camera are baie privata, telefon direct, aer conditionat si TV. Personalul calificat al Hotelului Hydroussa se afla permanent la dispozitia oaspetilor.

Un mic dejun gratuit este servit in eleganta sala de mese a hotelului. Exista, de asemenea, un salon comun, unde oaspetii se pot relaxa si pot socializa.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Idra, Hoteluri Idra, Cazare ieftina Idra, Oferte Idra, Hotel Idra, Camere de hotel Idra, Apartamente in Idra.