Cazare ieftina Itaca, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Itaca

Cauta cazare in Itaca

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Itaca si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotelul Perantzada Art Cazare ieftina Itaca

Este situat in portul pitoresc Vathi al insulei Itaca. Acest hotel de tip boutique este situat intr-o cladire in stil neoclasic din secolul al XIX-lea, decorata cu piese de arta moderna.

Acesta ofera facilitati de lux, inclusiv piscina sezonala in aer liber si terasa cu sezlonguri si umbrele, unde oaspetii se pot relaxa.

Camerele contemporane sunt luminoase si aerisite. Fiecare ofera vedere panoramica sau vedere partiala la portul Vathi.

Hotelul Perantzada Art ofera mic dejun cu prajituri de casa, placinte si gemuri preparate din produse locale. Pentru gustari usoare si bauturi racoritoare, hotelul are snack bar.
citeste mai mult

Hotel Mentor Cazare ieftina Itaca

Situat in portul Vathi, capitala insulei Itaca, acest hotel este la câtiva pasi de centru, cu cele mai moderne facilitati si o vedere panoramica a portului.

Situat la 45 km de aeroportul Kefalonia, acest loc este ideal pentru o excursie de neuitat. Din toate camerele veti fi fermecat de vederea marii linistite si a vegetatiei dense a insulei.intre timp, in restaurantul pentru ocazii speciale si in gradina acoperita a hotelului nostru, veti gasi intotdeauna ceea ce va doriti. Serviciile includ o receptie de 24 de ore, room service, acces la internet si facilitati de fax. Exista, de asemenea, un cafe-bar, situat la parter, cu vedere la mare.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Itaca, Hoteluri Itaca, Cazare ieftina Itaca, Oferte Itaca, Hotel Itaca, Camere de hotel Itaca, Apartamente in Itaca.