Cazare ieftina Kastelli, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Kastelli

Cazare in Kastelli

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Kastelli si nu numai.
 

Angelica Hotel Hydra Cazare ieftina Kastelli

Amplasat într-o clãdire istoricã în inima insulei Hydra, hotelul de tip boutique Angelica oferã spaþii de cazare încântãtoare dotate cu o cadã cu hidromasaj sau duº cu hidromasaj. În plus, are o curte cu o piscinã micã, cadã cu hidromasaj ºi saunã.

Camerele romantice ale Hotelului Angelica pãstreazã o urmã încântãtoare a luxului ºi farmecului de odinioarã. Toate unitãþile de cazare au aer condiþionat ºi includ TV prin satelit, seif ºi o baie din marmurã, cu un set complet de produse cosmetice Korres.

Grãdina oferã o zonã de relaxare cu ºezlonguri ºi paturi de plajã confortabile ºi este locul ideal pentru a lua micul dejun sau pentru a vã relaxa.

Hotelul Angelica este situat pe ºoseaua principalã a... citeste mai mult

Leto Hotel Cazare ieftina Kastelli

Renovat in 2007, acest hotel se afla in satul Hydra, la doar 200 de metri de port. Mobilierul hotelului este cel intalnit in conacele traditionale din Hydra.

Fiecare camera are o personalitate proprie, cu o alta aranjare si cu pardoseala diferita. Toate zonele publice sunt luminoase si aerisite, avand mobilier elegant si confortabil. Exista o camera de zi cu mese si scaune grupate intim, unde va puteti intalni cu prietenii si familia înainte de cina. Barul are un televizor, ca sa puteti fi la curent cu ultimele stiri sau sa puteti urmari evenimente sportive.
citeste mai mult

Tag: Cazare Kastelli, Hoteluri Kastelli, Cazare ieftina Kastelli, Oferte Kastelli, Hotel Kastelli, Camere de hotel Kastelli, Apartamente in Kastelli.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.