Cazare ieftina Larnaca, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Larnaca

Cazare in Larnaca

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Larnaca si nu numai.
 

Sun Hall Beach Hotel Apartments Cazare ieftina Larnaca

Situat chiar pe plaja Phinikoudes din Larnaca, Sun Hall Beach Hotel Apartments oferã unitãþi de cazare spațioase, în sistem self-catering, cu aer condiționat și menaj zilnic. În zonele publice este disponibil acces gratuit la Wi-Fi.

Toate unitãþile de cazare sunt aerisite ºi luminoase ºi includ o chicinetã cu frigider, aragaz ºi fierbãtor electric. Zona de ºedere este decoratã în culori pastel, are podea acoperitã cu gresie ºi un TV cu ecran plat. Unele tipuri de unitãþi de cazare se deschid cãtre un balcon mobilat care oferã vedere la Marea Mediteranã.

Sun Hall Beach beneficiazã de o locaþie privilegiatã, fiind situat la 50 de metri de magazine, baruri ºi restaurante ºi la 600 de metri de cetatea Larnaca. Aeroportul... citeste mai mult

Alkisti City Hotel Cazare ieftina Larnaca

Situat într-o clãdire fermecãtoare din secolul al XIX-lea din centrul oraºului Larnaca, Hotelul Alkisti City are o grãdinã cu o atmosferã intimã, înconjuratã de ziduri. Camerele sale au acces gratuit la internet ºi balcon, iar majoritatea au vedere la istorica bisericaã Sf. Lazãr.

Camerele sunt dotate cu TV suspendat cu programe prin satelit, plasã de þânþari ºi aer condiþionat. De asemenea, se oferã un minibar ºi un fierbãtor electric pentru bãuturi în camerã. Ferestrele au obloane albastre, tipic cipriote.

Puteþi savura o cafea greceascã pe terasa din grãdina încântãtoare. Personalul hotelului vã poate ajuta cu închirieri auto ºi de biciclete sau poate organiza circuite turistice locale. De asemenea, hotelul vã... citeste mai mult

EasyHotel Larnaka Cazare ieftina Larnaca

Este situat in centrul orasului Larnaca, la doar 5 minute pe jos de plaja Phinikoudes, care are diverse restaurante, baruri si cafenele. Hotelul dispune de camere cu aer conditionat si cu bai private.

Camerele de la easyHotel Larnaka au pardoseli din lemn de esenta tare si amenajari moderne. Acestea includ un dulap si o masa de machiaj bine luminata. Unele camere au balcon amenajat, cu vederi panoramice. Oaspetii pot beneficia de receptia deschisa 24 de ore pe zi si de depozitul de bagaje al hotelului. In zonele publice se ofera internet prin cablu la cerere.

EasyHotel Larnaka se afla la numai 100 de metri de Muzeul de Arheologie si la 1 km de Biserica Sf. Lazar. Aeroportul International din Larnaca se gaseste la doar 20 de minute cu masina.
citeste mai mult

Tag: Cazare Larnaca, Hoteluri Larnaca, Cazare ieftina Larnaca, Oferte Larnaca, Hotel Larnaca, Camere de hotel Larnaca, Apartamente in Larnaca.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.