Cazare ieftina Manchester, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Manchester

Cazare in Manchester

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Manchester si nu numai.
 

Staycity Serviced Apartments - Laystall St Cazare ieftina Manchester

Aceste apartamente de lux oferã acces Wi-Fi gratuit ºi se aflã la o plimbare de 5 minute de gara Piccadilly ºi de grãdinile Piccadilly din Manchester. Oaspeþii au la dispoziþie locuri de parcare.

Staycity Serviced Apartments - Laystall St oferã apartamente cu bucãtãrie modernã ºi complet utilatã, bãi de lux cu gresie și dormitoare spațioase, dintre care unele au balcon.

Lounge-ul elegant în plan deschis, amenajat ca zonã de luat masa, se aflã lângã bucãtãrie. Aici oaspeþii vor gãsi un TV cu ecran plat, un DVD player ºi canapele confortabile din piele.

Apartamentele de la Staycity Laystall St se bucurã de o locaþie excelentã, în apropiere de principalele atracții din Manchester. Centrul de conferinþe... citeste mai mult

Premier Inn Manchester City Centre Cazare ieftina Manchester

Oferind camere moderne si parcare gratuita, acest hotel se afla la 10 minute cu masina de cluburile de fotbal Manchester United si Manchester City. Este, de asemenea, langa serviciul de transfer gratuit cu autobuzul la centrul orasului.

Premier Inn Manchester City Centre (Deansgate Locks) este bine amplasat, la mai putin de 1,6 km de magazinele si viata de noapte a vibrantului centru al orasului. Statii de tramvai si Gara Deansgate se afla la doar 800 m distanta.

Hotelul ofera o receptie deschisa 24 de ore pe zi si camere luminoase, spatioase. Camerele includ paturi Hypnos de lux, o conexiune de internet Wi-Fi, un TV cu ecran plat, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei si o baie privata.

Dimineata, restaurantul serveste un mic... citeste mai mult

Tag: Cazare Manchester, Hoteluri Manchester, Cazare ieftina Manchester, Oferte Manchester, Hotel Manchester, Camere de hotel Manchester, Apartamente in Manchester.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.