Cazare ieftina Meteora, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Meteora

Cauta cazare in Meteora

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Meteora si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Doupiani House Cazare ieftina Meteora

Situat la doar câþiva metri de Mãnãstirea Sf. Nikolaos Anapafsas, acest hotel minunat are vedere uluitoare la Meteora ºi oferã camere confortabile, bine dotate, cu internet wireless gratuit.

Hotelul Doupiani House se aflã chiar la poalele stâncilor Meteora. Peisajul natural frumos oferã un decor special ºi romantic.

Fiecare camerã mare are vedere minunatã la munþi ºi la Stâncile Meteora. De asemenea, Doupiani House pune la dispoziție un living cu mobilier de epocã din lemn ºi pereþi tradiþionali din piatrã.

Oaspeții pot lua un mic dejun proaspãt cu produse locale, servit în grãdinã pentru a putea admira rãsãritul de soare peste stâncile Meteora. Seara, aceștia pot savura o bãuturã în... citeste mai mult

EpiHotel King Cazare ieftina Meteora

Este situat in centrul localitatii Kalampaka si ofera camere cu aer conditionat si vedere la muntii din jur sau la oras. Camerele sunt decorate in culori luminoase si au mochete. Fiecare spatiu de cazare are TV LCD si deschidere la balcon privat.

Restaurantul hotelului serveste mancaruri traditionale grecesti. De asemenea, exista o zona de lounge cu semineu, unde oaspetii se pot bucura de o bautura de la bar.

Receptia cu program nonstop poate oferi informatii despre atractiile turistice din zona, cum ar fi Meteora, aflata la 10 minute de mers cu masina. Hotelul ofera parcare privata gratuita.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Meteora, Hoteluri Meteora, Cazare ieftina Meteora, Oferte Meteora, Hotel Meteora, Camere de hotel Meteora, Apartamente in Meteora.