Cazare ieftina Metsovo, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Metsovo

Cauta cazare in Metsovo

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Metsovo si nu numai.
 
Booking.com
 

Lido Hotel Cazare ieftina Metsovo

Hotelul Lido este situat într-un sat grecesc agricol de pe litoral, în Golful Corint. Acesta oferã acces privat la plajã, o piscinã ºi un restaurant specializat în bucãtãria greceascã.

Hotelul Lido oferã cazare în camere ºi suite cu vedere la Golful Corint. Toate acestea sunt dotate cu aer condiþionat, minibar ºi TV. Cele mai multe dintre bãi au duºuri cu jeturi de apã.

La restaurantul hotelului, situat pe malul mãrii, oaspeþii pot savura peºte proaspãt sau o masã tradiþionalã, preparatã cu produse organice din producþia proprie.

Dupã apusul soarelui, zona din jurul piscinei ºi restaurantului este idealã pentru o bãuturã relaxantã ºi pentru o cinã în compania muzicii, lângã mare.
citeste mai mult

Apollon Cazare ieftina Metsovo

Este o cladire traditionala, cu o atmosfera calda, intima. Se afla chiar in centrul oraselului Metsovo.

Apollon ofera o serie de tipuri de spatii de cazare, inclusiv camere la mansarda, cu zona de relaxare si vedere panoramica. Toate camerele au baie privata si TV, iar unele au semineu.

Oaspetii pot savura cafea sau bauturi racoritoare in zona de living decorata traditional, lânga semineu.

La parter, oaspetii au la dispozitie 2 calculatoare, pe care le pot utiliza gratuit.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Metsovo, Hoteluri Metsovo, Cazare ieftina Metsovo, Oferte Metsovo, Hotel Metsovo, Camere de hotel Metsovo, Apartamente in Metsovo.