Cazare ieftina Milos, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Milos

Cauta cazare in Milos

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Milos si nu numai.
 
Booking.com
 

Dionisis Hotel Cazare ieftina Milos

Hotelul Dionisis are o pozitie ideala in centrul orasului Adamas, la numai 130 de metri de plaja si aproape de port, de restaurante si de magazine. Acesta ofera spatii de cazare la preturi accesibile, in Milos.

Hotelul Dionisis ofera oaspetilor cu un serviciu gratuit de transfer de la port. Este disponibila si o zona de bar cu lounge, dotata cu aer conditionat si TV prin satelit.

Camerele ofera toate facilitatile moderne si servicii de curatenie zilnica. Fiecare are un balcon, baie, TV prin satelit, aer conditionat si o bucatarie complet utilata, cu frigider si minibar.
citeste mai mult

Milos Rooms Cazare ieftina Milos

Situata la 250 de metri de plaja de nisip Papikinou, in Adamas, proprietatea de familie Milos Rooms ofera cazare in sistem self-catering, cu un patio privat. Oaspetii au la dispozitie un transfer gratuit dus-intors la Aeroportul Milos si Wi-Fi gratuit in intreaga cladire.

Toate studiourile cu aer conditionat au vedere la gradina cu flori, la port sau la Marea Egee. Fiecare unitate cu pardoseala din gresie are o chicineta cu frigider si plite de gatit. O zona de relaxare, cu un TV cu ecran plat de 32 inch si o zona de luat masa sunt, de asemenea, disponibile.

Înconjurata de o gradina cu bougainvillea, curtea umbrita ofera o zona de relaxare si facilitati de gratar, la care au acces toti oaspetii.

Tavernele si barurile locale sunt la... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Milos, Hoteluri Milos, Cazare ieftina Milos, Oferte Milos, Hotel Milos, Camere de hotel Milos, Apartamente in Milos.