Cazare ieftina Monemvasia, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Monemvasia

Cauta cazare in Monemvasia

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Monemvasia si nu numai.
 
Booking.com
 

Kinsterna Hotel & Spa Cazare ieftina Monemvasia

Aflat la periferia orasului-castel medieval Monemvasia, Kinsterna Hotel & Spa ofera cazare de tip boutique cu vederi incredibile asupra castelului din Monemvasia si albastrului infinit al Marii Egee.

Camerele si suitele renovate au fost mobilate in stil autentic si concepute pentru a reflecta istoria cladirii. Majoritatea ofera vederi uimitoare la Marea Egee, orasul-castel Monemvasia si gradinile, viile si livezile de maslini si citrice din jur.

Toate camerele sunt proiectate si dotate pâna la cel mai mic detaliu; televizoarele cu ecran plat, produsele cosmetice Hermes, halatele de baie si papucii, suportul incalzit pentru prosoape, cântarele, meniul de perne si conexiunea la internet sunt standard.

Oaspetii pot incepe ziua... citeste mai mult

Apartments Hotel & Studios, Xifoupolis Cazare ieftina Monemvasia

Xifoupolis Apartments Hotel & Studios se afla la doar 100 de metri de plaja si ofera camere cu acces Wi-Fi gratuit, televizor LED si un balcon cu vedere la mare si la orasul fortificat Monemvasia.
De asemenea, exista un restaurant la piscina, care ofera mâncaruri de casa.

Complexul are o piscina mare cu o zona de hidromasaj pentru adulti, precum si piscina separata mai mica pentru copii. Exista si un chiosc care ofera informatii privind excursiile in zona.

Toate camerele in sistem self-catering au o chicineta, aer conditionat si DVD player.

Castelul din Monemvasia este la 5 km de la Xifoupolis Apartments. Cei care viziteaza Monemvasia pot face excursii de o zi spre puncte de interes locale, cum ar fi renumitele pesteri din... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Monemvasia, Hoteluri Monemvasia, Cazare ieftina Monemvasia, Oferte Monemvasia, Hotel Monemvasia, Camere de hotel Monemvasia, Apartamente in Monemvasia.