Cazare ieftina Mont St Michel, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Mont St Michel

Cauta cazare in Mont St Michel

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Mont St Michel si nu numai.
 
Booking.com
 

La Mere Poulard Hotel Le Mont-Saint-Michel Cazare ieftina Mont St Michel

Aflat într-o clãdire istoricã, acest hotel este amplasat ideal în centrul orãºelului Mont Saint-Michel. Camerele în stil clasic au vedere la golf, mãnãstire sau oraºul medieval.

Toate camerele hotelului La Mère Poulard sunt dotate cu TV cu ecran plat ºi acces gratuit la internet Wi-Fi. Bãile private au cadã.

Oaspeþii sunt invitaþi sã încerce reþetele hotelului La Mère Poulard, inclusiv faimoasa omletã, în restaurantul prestigios. Puteþi savura bãuturi în barul cu pian, care are vedere la golful din Mont Saint Michel.

Hotelul include un magazin care comercializeazã produse regionale gourmet. Recepþia este deschisã non-stop.

Activitãþile includ ciclism ºi drumeþii, precum ºi... citeste mai mult

Relais Saint Michel Hotel Le Mont-Saint-Michel Cazare ieftina Mont St Michel

Relais Saint Michel Hotel Le Mont-Saint-Michel ofera camere bine echipate cu aer conditionat si acces la internet Wi-Fi gratuit.

Hotelul Relais Saint Michel Hotel Le Mont-Saint-Michel ofera parcare gratuita oaspetilor. Membrii personalului sunt disponibili non-stop. Gradina hotelului este locul perfect pentru relaxare. Personalul de la receptie este la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta in cazul in care aveti nevoie de ceva anume. Pe langa o sala de conferinte si un centru business, hotelul dispune de asemenea de sali de sedinte, babysitting / servicii pentru copii si un seif.

Oaspetilor care calatoresc insotiti de familie, hotelul Relais Saint Michel Hotel Le Mont-Saint-Michel le pune la dispozitie camere spatioase, special amenajate pentru... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Mont St Michel, Hoteluri Mont St Michel, Cazare ieftina Mont St Michel, Oferte Mont St Michel, Hotel Mont St Michel, Camere de hotel Mont St Michel, Apartamente in Mont St Michel.