Cazare ieftina Newcastle, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Newcastle

Cauta cazare in Newcastle

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Newcastle si nu numai.
 
Booking.com
 

Ramada Encore Newcastle-Gateshead Cazare ieftina Newcastle

Situat la doar 300 de metri de Baltic Art Centre, acest hotel modern are un restaurant elegant ºi un bar. La mai puþin de 2 km de centrul oraºului Newcastle, Ramada oferã Wi-Fi gratuit ºi un centru de fitness bine echipat.

Barurile ºi restaurantele din Quayside sunt la doar 10 minute de mers pe jos, traversând podul Gateshead Millennium. Sage, o salã de spectacole ºi de conferinþe, este tot la 10 minute de mers pe jos, iar staþia de metrou Gateshead se aflã la 15 minute de mers pe jos.

Un mic dejun tip bufet este oferit la Ramada Encore Newcastle-Gateshead, iar prânzuri la pachet sunt disponibile la cerere. Existã un centru de afaceri deschis nonstop, cu acces gratuit.

Fiecare camerã modernã, cu pardosealã din lemn include un TV... citeste mai mult

Caledonian Hotel Cazare ieftina Newcastle

Avand un bistrou elegant si o terasa la soare, Hotelul Caledonian ofera camere spatioase cu acces Wi-Fi gratuit. Hotelul se afla in zona cosmopolita Jesmond, la doar 1,6 km de centrul orasului Newcastle.

Situate intr-o cladire georgiana, camerele luminoase de aici au un decor plin de culoare si bai private luxoase. Toate camerele au TV prin satelit si facilitati de ceai/cafea, iar unele au vedere spre terasa eleganta.

Billabong Bistro serveste un meniu european clasic si specialitati orientale. Oaspetii pot savura hamburgeri gastronomici si gustari usoare la Barul Billabong, zilnic servindu-se aici si un mic dejun gatit.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Newcastle, Hoteluri Newcastle, Cazare ieftina Newcastle, Oferte Newcastle, Hotel Newcastle, Camere de hotel Newcastle, Apartamente in Newcastle.