Cazare ieftina Olimpia, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Olimpia

Cauta cazare in Olimpia

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Olimpia si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Hercules Cazare ieftina Olimpia

Hotelul Hercules, amplasat convenabil, în inima anticului oraº Olympia, îmbinã cazarea la un excelent raport calitate/preþ cu atmosfera ospitalierã.

Hotelul Hercules se aflã la doar 10 minute de plimbare de renumitele situri arheologice ºi muzee.

Vã puteþi relaxa pe balconul dvs. privat ºi puteþi admira priveliºti ale peisajului rural sau puteþi urmãri desfãºurarea vieþii zilnice la þarã. Puteþi savura micul dejun sau o cafea lângã ºemineul din confortabilul living al Hotelului Hercules.

Hotelul Hercules este alegerea idealã pentru cei care doresc sã exploreze anticul oraº Olympia ºi istoria sa.
citeste mai mult

Hotel Neda Cazare ieftina Olimpia

Hotelul Neda, aflat la doar 300 de metri de situl arheologic din Olympia, ofera acces gratuit la internet wireless si un restaurant. Oaspetii se pot relaxa pe balconul privat si pot admira privelistea la orasul Olympia sau padurea inconjuratoare. De asemenea, spatiile de cazare confortabile ofera baie cu finisaje din marmura.

Personalul amabil si atmosfera calma de la Hotelul Neda sunt o baza ideala pentru o vacanta relaxanta. Hotelul ofera acces usor la sate precum Andritsaina, Karitaina si Kaiafas.
citeste mai mult

Cazare Olimpia, Hoteluri Olimpia, Cazare ieftina Olimpia, Oferte Olimpia, Hotel Olimpia, Camere de hotel Olimpia, Apartamente in Olimpia.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne