Cazare ieftina Oppenheim, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Oppenheim

Cauta cazare in Oppenheim

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Oppenheim si nu numai.
 
Booking.com
 

Hilton Mainz Cazare ieftina Oppenheim

Situat la marginea orasului vechi din Mainz, acest hotel are vedere la Fluviul Rin. Hilton Mainz ofera camere cu aer conditionat si un restaurant international.

Toate camerele de la Hilton Mainz sunt decorate elegant in stil modern. Acestea includ un TV HD cu plasma si o zona de lucru separata.

Restaurantul elegant Weinstube ofera bufete regionale si mese a la carte. Oaspetii pot admira Rinul de pe terasa de vara.

Hotelul ofera acces direct la Centrul de Congrese Mainz. De asemenea, hotelul are un centru de afaceri si 10 sali de conferinte complet echipate, dintre care multe au vedere superba la rau.

Altstadt este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de Cultura, Piete si Centru istoric. Acest district este foarte... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Oppenheim, Hoteluri Oppenheim, Cazare ieftina Oppenheim, Oferte Oppenheim, Hotel Oppenheim, Camere de hotel Oppenheim, Apartamente in Oppenheim.