Cazare ieftina Plasencia, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Plasencia

Cauta cazare in Plasencia

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Plasencia si nu numai.
 
Booking.com
 

Hosteria Fontivieja Cazare ieftina Plasencia

Situat în regiunea ruralã Vera din Extremadura, Hosteria Fontivieja are o piscinã sezonierã în aer liber, înconjuratã de grãdini ºi copaci. Acesta oferã o salã micã de gimnasticã ºi o saunã, un birou de turism ºi zonã cu Wi-Fi gratuit.

Camerele de la Fontivieja au decor luminos, în stil rustic ºi podele cu gresie tradiþionalã. Fiecare camerã oferã aer condiþionat, TV ºi baie privatã. Suitele sunt situate în clãdiri rustice individuale.

Micul dejun este servit în sala de mese de la Fontivieja, care are o terasã acoperitã, cu vedere la grãdini. Existã, de asemenea, un lounge confortabil, cu ºemineu ºi TV cu ecran plat.

Hospederia se aflã la doar 300 de metri de centrul localitãþii Losar de la Vera ºi la 50... citeste mai mult

El Balcón de la Vera Cazare ieftina Plasencia

El Balcón de la Vera. Parcarea privata gratuita si o piscina sunt disponibile la acest hotel fermecator. El Balcón de la Vera se afla la poalele Muntilor Gredos, in Extremadura. Aceasta cladire din piatra si lemn are o terasa minunata si o fântâna. Este inconjurata de gradini si are o piscina mare.

Mancaruri regionale traditionale sunt disponibile in restaurantul hotelului Balcón de la Vera. Exista si o cantina. Ofera acces gratuit la internet prin TV, in fiecare camera. Toate camerele au un balcon, aer conditionat si incalzire.
citeste mai mult

Cazare Plasencia, Hoteluri Plasencia, Cazare ieftina Plasencia, Oferte Plasencia, Hotel Plasencia, Camere de hotel Plasencia, Apartamente in Plasencia.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne