Cazare ieftina Plzen, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Plzen

Cauta cazare in Plzen

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Plzen si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Rous Cazare ieftina Plzen

Acest hotel de lux este amplasat ideal in centrul orasului Plzen, langa Piata principala Republiky Namisti. Hotel Rous ofera Wi-Fi gratuit si vedere frumoasa la orasul vechi.

Hotel Rous este la cativa pasi de toate monumentele culturale si istorice din Plzen. Terasa hotelului se afla in interiorul zidurilor medievale si ofera o vedere minunata.

Micul dejun este servit de la ora 07:00 pana la ora 11:00. Bauturi racoritoare sunt servite si la Cafe Emily, care are vedere la un parc minunat.

Hotelul va poate ajuta sa inchiriati biciclete si autoturisme si va poate oferi un serviciu de transfer de la/la aeroport. La 5 minute de mers pe jos de Rous este disponibila o parcare acoperita, la un cost suplimentar. Parcarea este... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Plzen, Hoteluri Plzen, Cazare ieftina Plzen, Oferte Plzen, Hotel Plzen, Camere de hotel Plzen, Apartamente in Plzen.