Cazare ieftina Pomorie, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Pomorie

Cazare in Pomorie

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Pomorie si nu numai.
 

Pomorie Bay Apartments and Spa Cazare ieftina Pomorie

Pomorie Bay Apartments & Spa este la o plimbare de 5 minute de centrul oraºului Pomorie și oferã apartamente mobilate luxos, cu vedere spectaculoasã la marea din apropiere.

În timpul verii, complexul oferã o serie de facilitãþi ultramoderne, cum ar fi o cadã cu hidromasaj, piscine și un centru spa cu o camerã de aburi, masaje ºi camere pentru cosmeticã. Mâncãruri delicioase sunt servite în restaurant ºi lobby bar, în lunile de varã.

Lângã Pomorie Bay Apartments and Spa se aflã sanatoriul foarte popular Balneo, care oferã tratamente curative cu nãmol. citeste mai mult

Viva Beach Hotel Cazare ieftina Pomorie

Situat pe coasta bulgara a Marii Negre, acest hotel este la mai putin de 200 de metri de plaja. Acesta dispune de o sauna si ofera camere dotate cu aer conditionat, terase si Wi-Fi gratuit.

Camerele Hotelului Viva Beach au mobilier simplu si ofera ferestre mari, cu vedere panoramica la gradina. Acestea sunt dotate cu TV prin cablu, facilitati de calcat haine si un ceainic electric.

Oaspetii de la Viva se pot bucura de un masaj relaxant sau pot inchiria o bicicleta, pentru a explora peninsula. Hotelul Viva Beach are un bistro, care serveste cafea fierbinte si mancaruri din bucataria regionala si ofera un serviciu pranz la pachet.
citeste mai mult

Tag: Cazare Pomorie, Hoteluri Pomorie, Cazare ieftina Pomorie, Oferte Pomorie, Hotel Pomorie, Camere de hotel Pomorie, Apartamente in Pomorie.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.