Cazare ieftina Ravenna, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Ravenna

Cauta cazare in Ravenna

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Ravenna si nu numai.
 
Booking.com
 

Palazzo Galletti Abbiosi Cazare ieftina Ravenna

Cu o arhitecturã specificã secolului al XVIII-lea, aceastã fostã reºedinþã nobiliarã se aflã în centrul oraºului Ravenna, la 400 de metri de garã. Reºedinþa oferã camere cu internet Wi-Fi gratuit, aer condiþionat ºi TV prin satelit.

Palazzo Galletti Abbiosi combinã atmosfera istoricã cu un decor minimalist modern. Acesta include facilitãþi moderne, cum ar fi o zonã de fitness, dar și o capelã ºi plafoane pictate din secolul al XIX-lea.

Camerele sunt pentru nefumãtori ºi oferã minibar ºi baie privatã, cu uscãtor de pãr ºi articole de toaletã. Unele au tavan înalt, cu bolte cu fresce, iar unele oferã TV cu ecran plat. Micul dejun este servit în sala de mese luminoasã.

Galletti Abbiosi pune la dispoziție o grãdinã ºi... citeste mai mult

Hotel Centrale Byron Cazare ieftina Ravenna

Hotelul Centrale Byron este situat in centrul istoric al orasului Ravenna, in zona pietonala linistita. Ofera camere cu baie privata, aer conditionat si acces gratuit la internet Wi-Fi.

Camerele sunt amenajate simplu, cu mocheta sau parchet. In fiecare dimineata este disponibil un mic dejun tip bufet, cu produse dulci si sarate.
citeste mai mult

Cazare Ravenna, Hoteluri Ravenna, Cazare ieftina Ravenna, Oferte Ravenna, Hotel Ravenna, Camere de hotel Ravenna, Apartamente in Ravenna.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne